Brahim Darri'den transfer açıklaması!

2
TFF 1.Lig ekiplerinden Karagümrükspor'un sezon başında kadrosuna kattığı Hollandalı oyuncu Brahim Darri koronavirüs salgını nedeniyle evinde geçirdiği günlerini Hollanda basınına verdiği röportajda dile getirdi. 25 yaşındaki kanat oyuncusu devre arasında Galatasaray'ın kendisine ilgisi olduğunu ancak transferin gerçekleşmediğini açıkladı.

Hollanda'da yayın yapan Voetbalzone'a konuşan Darri, karantina günlerini dile getirdiği röportajında ilginç bir itirafta bulundu. NEC Nijmegen'den bedelsiz olarak Karagümrükspor'a transfer olan ve bu sezon forma giydiği 25 maçta 3 gol - 1 asistlik performans sergileyen kanat oyuncusu, Galatasaraylı yetkililerin sezon içerisinde kendisini izlediklerini belirtti.

KARANTİNADA DUVARLAR ÜZERİME GELMEYE BAŞLADI
Koronavirüs salgını sonrasında oynamaya devam eden birkaç ülkeden biriydik. Yunanistan'dan Duarte ve Hollanda'dan arkadaşım Idrissi ile konuştum ve bana "Nasıl oynamaya devam edersiniz, deli misiniz?" dediler. Ancak Türkiye'de durum çok kötü değildi, Türkiye büyük bir ülke.. Şanslıyım ki La Casa de Papel'in yeni sezonu geldi. FIFA oynuyorum, müzik yapıyorum ve evde çalışıyorum. Duvarlar biraz üstüme doğru gelmeye başladı. Futbolu bırakırsam ne yaparım diye düşünmeye başladım, tüm gün canım sıkılır. Başka bir uğraşımızın olması gerektiğini gösteren bir süreçteyiz.

GALATASARAY SENİ TAKİP EDİYOR DEDİLER
Türkiye'de oynadığım 6 maçın sonunda menajerim beni çağırdı ve, "Galatasaray seni takip ediyor. Normalde sana söylemezdim çünkü sahada bu düşünceyle olmanı istemezdim ancak bu senin iyi iş yaptığını gösteriyor" dedi. Devre arasında çok ilgi vardı, Süper Lig'den ve Bundesliga'dan isteyenler oldu ancak değişiklik yapmadık. Burada bir kulübe gitmek istiyorum dersem doğru olmaz ancak en iyisine gitmek istiyorum. Çalışmaya devam etmeliyim, takım arkadaşlarım bana sürekli 'Süper Lig garanti' diyor. Öncelikle sezonu iyi bir şekilde tamamlayarak Süper Lig'e çıkmak istiyorum. Sonra transferi düşünebilirim.

İSTANBUL FANTASTİK BİR ŞEHİR
Şampiyonlar Ligi ve Fas Milli Takımının hayalini kuruyorum. Faslılar belki bunu dediğim için memnun olmayacak, uzun süredir Marakeş gibi bir yer olmadığını düşünürdüm ancak İstanbul çok rahat yarışır. Hiçbir zaman uyumayan bir şehir, gerçekten bir dünya şehri. Futbol burada yaşanıyor. Bir taksiye bindiğimde, nereli olduğumu soruyorlar ve Amsterdam dediğimde, "Ooo, Wesley Sneijder" cevabını alıyorum hemen. İstanbul'da, tüm Hollanda'dan daha fazla insan yaşıyor ve her gün trafikte kalıyorum ama fantastik bir şehir. İstanbul beklediğim her şeyi karşıladı, süper mutluyum. Çok büyük, gideceğin çok yer var. Fatih'te dolaşırken, herkes benimle fotoğraf çektirmek istiyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.