Çalışma programı değişiyor!

Koronavirüs salgını nedeniyle Süper Lig'in erteleme kararının ardından Galatasaray'da oyuncular evden çalışmalarını sürdürürken, teknik ekip oyuncuları günlük olarak takip ediyor. Yaşanan son gelişmelerin ardından ligin Haziran ayında oynanma ihtimaline karşın teknik direktör Fatih Terim kurmaylarıyla telekonferans yoluyla toplantı yaptı.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Süper Lig'de sezonun kalan kısmının Haziran ayında başlama ihtimalinin belirmesiyle Galatasaray’da hareketli günler yaşanıyor. Teknik direktör Fatih Terim, yardımcılarıyla bir toplantı yaparak, uzun bir süredir evden çalışan oyuncuları için yeni bir çalışma programı hazırlanmasını istedi. Tüm takımın son fiziksel verilerinin toplanmasını ve buna göre bireysel bir program oluşturulmasını talep etti. Süper Lig'in başlama tarihinin kesinleşmesinin ardından Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, takımını zorlu şampiyonluk yarışına 3 haftalık kamp dönemiyle hazırlayacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.