CEV iptal kararını resmen açıkladı!

2019 yılının sonlarında Çin'de ortaya çıkan ve tüm dünyayı etkisi altına alarak hayatı durdurma noktasına getiren koronavirüs salgını sonrasında uluslararası turnuvaları ilk durduran federasyon olan Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) sezonun kalan kısmıyla ilgili kararını dün resmen duyurdu. Yapılan resmi duyuruda Şampiyonlar Ligi, CEV Kupası ve Challenge Kupası'nda sezonun kalan kısmının oynanmayacağı açıklandı.

Hatırlanacağı üzere, CEV Kupası'nda mücadele eden Galatasaray HDI Sigorta erkek voleybol takımı yarı final turunda Leo Shoes Modena ile eşleşmişti. 3 Mart ve 10 Mart tarihlerinde CEV'den yapılan açıklamada karşılaşmanın yeri ve zamanı daha sonra açıklanmak üzere ileri bir tarihe ertelendiği duyurulmuştu. Ancak pandemi sürecinin devam etmesi ve Avrupa'da salgının artması üzerine CEV, dün yaptığı toplantının ardından kulüp ve milli takım bazındaki tüm turnuvaların iptal edildiğini açıkladı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.