Falcao'nun ayrılık gibi bir planı yok!

Koronavirüs salgını sebebiyle liglere ara verilmesi ve gelirlerin oldukça düşmesi sebebiyle Galatasaray'ın başta Falcao olmak üzere yüksek maaş alan oyuncularla yolları ayırmayı planladığı iddia edilse de Kolombiyalı yıldızın ayrılık gibi bir planı yok. Falcao, Sarı Kırmızılı formayla daha yapacağı çok işin olduğunu düşünüyor.

Sabah gazetesinin haberine göre; Galatasaraylı Radamel Falcao, son dönemde adı transfer haberlerinde en çok yer alan futbolcu oldu. çok sayıda Körfez ülkesi kulübünün ilgilendiği ileri sürüldü. Birbiri ardına ortaya atılan bu iddialara karşın Falcao’nun Galatasaray’dan ayrılmayı kesinlikle düşünmediği belirtildi.

Sakatlığı nedeniyle haftalarca forma giyemeyen tecrübeli oyuncunun, önümüzdeki sezon sarı kırmızılı takımda kalıp çok daha iyi performans göstermeyi hedeflediği ifade edildi.

Ailesi ile İstanbul’da çok mutlu olan Falcao, koronavirüs salgını nedeniyle liglere verilen arada, Kolombiya ya da Fransa’ya gitmek gibi bir talepte bulunmadı. Transferi tüm dünyada büyük yankı yaratan 34 yaşındaki futbolcu, Galatasaray formasıyla çıktığı 20 resmi maçta 10 gol attı, 1 asist yaptı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.