Galatasaray, Albian Ajeti'yle ilgileniyor!

Albian Ajeti
Galatasaray'da gelecek sezon için transfer çalışmaları devam ederken Florin Andone yerine kiralanacak forvet de netleşmeye başladı. Cimbom, Andone ile yolları ayırıp West Ham United'da forma giyen Albian Ajeti'yi transfer etmek istiyor. 

Takvim gazetesinin haberine göre; Florin Andone'nin kiralık sözleşmesini uzatmayı düşünmeyen Galatasaray, Rumen forvet yerine West Ham United'ın genç yıldızı Albian Ajeti'yi kadrosuna katmayı planlıyor. Cimbom sezonun resmen sona ermesinin ardından Arnavut asıllı İsviçreli forvet için harekete geçecek. 

HEDEF KİRALAMAK
West Ham United'in sezon başında 8.7 milyon euroya kadrosuna kattığı Ajeti, Premier Lig ekibinde beklenen vermesi veremedi. İngiliz ekibinde beklentilerin altında kalan 23 yaşındaki forvet 11 maçta forma giyerken skora katkı yapamadı. West Ham'ın da Ajeti'yi kiralamaya sıcak baktığı iddia edildi. 

ALBIAN AJETI KİMDİR?
Basel altyapısından yetişen Albian Ajeti, İsviçre ekibinde altyaş kategorilerinde gösterdiği başarılı performansın ardından A Takıma kadar yükseldi. Ocak 2016'da Bundesliga ekibi Augsburg'a transfer olan Ajeti, burada geçirdiği 6 ayın ardından sezon sonunda ülkesine döndü ve St Gallen'e kiralandı. Gallen, iyi bir performans ortaya koyan Ajeti'nin bonservisini de satın aldı. Burada 38 maçta 14 gol - 5 asist ile oynayan İsviçreli forvet yetiştiği kulüp olan Basel'in dikkatini çekti ve Basel'e transer oldu. Ajeti, Basel formasıyla 96 resmi maçta 43 gol - 21 asist ile mücadele etmiş ve geçen yaz West Ham United'a transfer olmuştu.   

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.