Alex Telles için flaş iddia!

Galatasaray'dan 2016 yılında Portekiz'in Porto takımına transfer olan Alex Telles sarı kırmızılı kulübe para kazandırmaya hazırlanıyor. Sonraki satışından gelir sağlayacak olan Galatasaray, Telles'in satışını bekliyor. Brezilyalı oyuncuya PSG'nin ilgisi bulunuyor.

Esportes Gaúchazh'ın haberine göre; Portekiz ekibinde geçirdiği 3 sezon boyunca Avrupa devlerini peşine takan Telles için flaş bir iddia geldi. Brezilyalı sol bekin satış müzakerelerinde büyük bir ilerleme kaydeden Fransız devi Paris-Saint Germain, transferi yakında sonuçlandıracak. PSG, yıldız oyuncunun transferi için 20-25 milyon euro civarı bir rakam ödeyecek. Böylelikle bir sonraki satışın kârından %10 pay maddesi koyduran Galatasaray da bu transferden pay elde edecek.

Galatasaray 13-14 sezonunda Gremio'dan 6.15 milyon euro karşılığında transfer ettiği Alex Telles'i 2015 yılında Inter'e kiralamış, 1 sezon ardından 6.5 milyon euro + pay karşılığında bonservisiyle Porto'ya göndermişti. Alex Telles'in satışından yaklaşık 1.5-2 milyon euro gibi bir rakamın sarı-kırmızılı ekibin kasasına girmesi bekleniyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.