Henry Onyekuru kalmak istiyor!

Galatasaray'ın ara transfer döneminde Monaco'dan kiraladığı ve gösterdiği performansla dikkat çeken Henry Onyekuru yeni sezonda da takımda kalmak istiyor. Uzun bir sürenin ardından futbola dönerek yükselen performansla dikkat çeken Nijeryalı oyuncunun menajerine bu konuda talimat verdiği ve sözleşmesindeki aynı şartlarla Fransız ekibini ikna etmesini istediği öğrenildi.

Fransız basınında yer alan haberlere göre; Henry Onyekuru'nun yeni sezonda Monaco'ya dönmeye hiç niyeti yok.. Devre arasında Galatasaray'a imza atan Nijeryalı oyuncu sıtma hastalığı sonrasında kısa süre içerisinde eski günlerine dönmenin sinyallerini verirken, gösterdiği performansla takımının şampiyonluk yolunda önemli bir güç kattı. İstanbul'da mutlu olduğunu ve teknik direktör Fatih Terim'le olan ilişkisinin kendisine olumlu yansıdığını belirten Nijeryalı oyuncu, koronavirüs salgını nedeniyle liglerin askıya alınmasını da fırsat bilerek menajeriyle transferi için görüştü. Onyekuru menajeriyle yaptığı görüşmede Galatasaray'da kalmak istediğini belirtirken, Monaco yönetimiyle telefon görüşmeleri yaparak oyuncusunun bir sezon daha Galatasaray’da kalmasını talep edecek. 

Koronavirüs salgını sonrasında Monaco kulübü elindeki kadroyla yola devam etme kararı alırken, sezonun ilk yarısını kadro dışı geçirmesine karşın Galatasaray'da yükselen formu sonrasında Henry Onyekuru'nun bir yıl daha kiralanmasına sıcak bakıyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.