Kaka: Galatasaray'a gitmeye ikna olmuştum..

Kaka Leite
Real Madrid ve Milan'ın formalarını giyen Brezilyalı efsane futbolcu Kaka Leite, ülkesinde yaptığı açıklamada 2013'te Galatasaray'dan teklif aldığını duyurdu. Brezilyalı yıldız o dönem Fatih Terim ile görüştüğünü ve çok etkilendiğini ifade etti. 

Dünya futbolunun efsane isimlerinden Kaka, 2012-13 sezonunda Galatasaray’a gelmek üzereyken Real Madrid’te kaldığını bir sezon ise Milan’a döndüğünü açıkladı. Brezilyalı efsane oyuncu ülkesinde verdiği röportajda, “Fatih Terim’le tanışıyoruz. Kendisine de geçmiş olsun diyorum. Onunla ilgili şöyle bir anımız var. 2012 ya da 2013 yılında henüz Real Madrid’deydim ama formamı kaybetmeye başlamıştım. Menajerim Galatasaray’ın beni istediğini söyledi. Değişik bir macera olabileceğini düşündüm. Sonra menajerim beni Terim’le görüştürdü. Terim’in benimle ilgili düşünceleri çok etkilemişti. Beni Galatasaray’a gitmeye ikna olmuştum. Sonra görüşmeler kesildi” açıklamasında bulundu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.