Kiralık oyuncularımız kalmak istiyor.

Bu sezon takımımıza dahil olan kiralık oyuncularımız Jean Micheal Seri, Florin Andone, Mario Lemina ve tekrar takıma katılan Henry Onyekuru gelecek sezon içinde kulüpte kalmaya sıcak bakıyor.

Milliyet gazetesinden Nevzat Dindar'ın haberine göre İstanbul’da tekrar kendilerine geldiklerini düşünen ve bu durumun bozulmamasını isteyen oyuncular, sarı-kırmızılı yetkililerle yaptıkları görüşmelerde, kararlarını verdiklerinin altını çizdiler.

Futbolcuların, kulüp profesyonelleriyle yaptıkları sohbetlerde, Galatasaray’da yeniden hayata döndük. Burada bir düzen kurmak istiyoruz” dedikleri öğrenildi. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in özellikle Lemina ve Onyekuru’nun kalmasını istediği ve bu çerçevede girişimlerini erken başlamasını istediği biliniyordu.


Andone ve Seri’ye de olumlu bakan Terim’in, şartlara göre bu iki futbolcunun da yeniden kiralanmasına sıcak bakabileceği belirtildi.Galatasaray’da yaz dönemindeki hataya düşmeden gelecek sezonun planlaması için girişimlerini erken başlatılması kararı verilmişti. Koronavirüs nedeniyle askıya alınan çalışmaların hayatın normale dönmesiyle yeniden başlayacağı ve bu dört futbolcunun durumunun netleştirilmesinin ilk hedef olacağı dile getirildi.

En çok merak edilen isimlerden biri olan ve gösterdiği performansla büyük beğeni toplayan Lemina'nın en azından 1 sezon daha sarı-kırmızılı formayı giymesini isteyenleri sevindirecek haber geldi. Korona virüsü salgını nedeniyle tüm dünyada belirsiz bir durumun olduğunun altını çizen İngiliz basını, Lemina'nın Ada'ya dönmek istemediğini yazdı. 26 yaşındaki futbolcunun 1 yıl daha kiralanmasının gündeme olduğu aktarılırken, "Lemina da Türkiye'de kalmayı çok istiyor" açıklaması yapıldı. Lemina bu sezon Galatasaray formasını 25 maçta giyerken 1 gol attı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.