Luyindama antrenmanlara başladı!

Galatasaray'da sezonun ilk yarısında milli takımda geçirdiği çapraz bağ sakatlığı sonrasında sezonu kapatan Christian Luyindama koronavirüs salgını nedeniyle liglere verilen arayı en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyor. Kongolu savunma oyuncusu bir süre önce saha adaptasyon çalışmalarına başlarken, bireysel çalışmalarına devam ediyor.

Kongo milli takımının oynadığı eleme maçında dizinden sakatlanan ve çapraz bağ kopması sonrasında sezonu kapatan Luyindama, ameliyat sürecinin ardından tedavisini de İstanbul'da sürdürmüştü. Başarılı savunmacı bireysel çalışmalarını gerçekleştirirken, yaklaşık 1 ay önce saha adaptasyon çalışmaları kapsamında takımdan ayrı düz koşu gerçekleştirmiş ve kulüp tarafından da bu görüntüler yayınlanmıştı. Koronavirüs salgını sonrasında liglere ara verilirken, İstanbul'da kalmaya devam eden Luyindama evinde gerçekleştirdiği çalışmaların ardından Florya'da özel olarak çalışmalara başladı. Tesislere oldukça yakın bir lokasyonda oturan 26 yaşındaki savunma oyuncusu tek başına yaptığı çalışmaları bireysel hesabından paylaştı.

Christian Luyindama bu sezon Galatasaray formasıyla 15 maçta görev yaptı.



Futboldaki son gelişmeler için tıklayın!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.