Marcao'nun sözleşmesi uzatılıyor!

Galatasaray'da geçtiğimiz sezon takıma katılan Marcao gösterdiği performansla Avrupa'da bir çok takımın radarına girerken, teknik direktör Fatih Terim'in planlarında önemli bir yere sahip olan 23 yaşındaki oyuncunun sözleşmesinin uzatılması kararlaştırıldı. Koronavirüs salgını sonrasında iç transfere ağırlık verecek olan Galatasaray yönetimi Brezilyalı oyuncunun sözleşmesini 2 yıl daha uzatacak! 

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da koronavirüs salgını sonrasında iç transfer başlıyor.. Geçen sezon devre arasında Portekiz'den sessiz sedasız transfer edilen Marcao gösterdiği performansla şampiyonlukta önemli rol oynarken, genç savunmacı gösterdiği gelişim sonrasında İtalyan kulüplerinin gözdesi durumuna geldi. Galatasaray yönetimi, gelen teklifler sonrasında Brezilyalı yıldızın sözleşmesini revize etme kararı aldı.  

Geçtiğimiz sezon devre arasında imzaladığı sözleşme kapsamında 2020-21 sezonunda 850 bin Euro maaş alacak olan Marcao'nun ücretini artıracağı ve 2021-22 sezonunun sonunda bitecek sözleşmeyi 2 yıl uzatacağı öğrenildi. Yönetim özellikle Atalanta'nın çok yakından ilgilendiği genç yıldızı 10 milyon Euro'dan aşağı bir rakama bırakmayı düşünmüyor. Marcao zaman zaman bireysel hatalar yapsa da pas yeteneği ve çabukluğu ile fark yaratıyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.