Mariano'dan ayrılık açıklaması!

Galatasaray'da bu sezon ligin ilk yarısında gösterdiği performansla eleştiri oklarının hedefinde olan ancak ligin ikinci yarısında toparlayan Mariano, sezon sonunda sona erecek olan sözleşmesi hakkında ülkesi Brezilya'da açıklamalarda bulundu. Kendisine gelecek teklifleri değerlendireceğini açıklayan tecrübeli savunmacı, ailesiyle birlikte ülkesine dönmeye sıcak baktığını da belirtti.

Koronavirüs salgını nedeniyle günlerini evinde geçirdiğini belirten Mariano, ülkesinde yayın yapan Fox Sport'a da geleceğine dair önemli açıklamalarda bulundu. Devre arasında Brezilya'daki bazı kulüplerle görüştüğünü ifade eden Mariano, "Planım Brezilya'ya dönmek. Gerçekten geri dönmek istiyorum, ailem de öyle. Bizim isteğimiz bu yönde. Şu anda olduğum yerden keyif alıyorum. Son 10 maçta 5 asist yaptım ve bu Galatasaray'da geçirdiğim en iyi zaman dilimi. Dört yıl daha harika maçlar çıkarabilecek fiziksel seviyeye sahibim. Brezilya'daki bazı kulüplerle görüştüm. Etik olmadığı için takım ismi vermeyeceğim. Sözleşmemin son dönemlerinde olduğu için benimle iletişime geçmek isteyen kulüplere açık kapı bıraktım." ifadelerini kullandı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.