Onyekuru'nun bonservis bedeli belli oldu!

Galatasaray'da yeni sezon için transfer çalışmaları sürerken bir numaralı hedef Henry Onyekuru olarak belirlendi. FFP yüzünden oyuncu almadan satamayan Galatasaray, çoğunlukla kiralık oyunculara yönelirken yeni sezonda Onyekuru'nun bonservisini almak istiyor.

Webaslan'ın haberine göre; Monaco devre arasında Galatasaray'a kiraladığı Nijeryalı yıldızın değerini 13 milyon euro olarak belirledi. Sezon sonunda Maicon'u Al-Nasr'a satmaya hazırlanan, Telles'ten ise 3 milyon Euro pay beklentisi olan Galatasaray, sorunlu yıldızları Belhanda, Babel ve Diagne'yi de satmaya çalışacak. Sarı-kırmızılılar, transferden gelecek bu parayı Onyekuru'ya kullanacak. 23 yaşındaki oyuncunun bonservisi için bütçe oluşmazsa zorunlu satın alma opsiyonlu kiralama formülü devreye sokulacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.