Önce indirim, sonra erteleme!

Tüm dünyayı vuran ve faaliyetleri durma noktasına getiren koronavirüs salgını nedeniyle Galatasaray yönetimi harekete geçti. Oyuncuların maaşlarında belirli bir ödeme planı gerçekleştirmek isteyen yönetim, önümüzdeki günlerde hem futbolcuların kendisiyle hem de menajeriyle görüşerek indirim talep edecek. 

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray’ın koronavirüs dönemindeki önlem paketinin detayları belli oldu. Buna göre yöneticiler, teknik direktör Fatih Terim ile yapacağı görüşmelerin ardından iki hafta içinde futbolcular ve temsilcileriyle ücretler konusunu ele alacak. Telefonla tek tek yapılacak görüşmelerde oyunculardan belirli dönemler için ücretlerinde indirimler istenecek. İlk planda sözleşmesi devam edenlerin yıl sonuna kadar maaşlarının yüzde 30 indirilmesi hedefleniyor.

Ayrıca kulüp yaşanan krizden ötürü ekonomik olarak sorun yaşadıklarını ve 2-3 ay için ödeme yapılmaması durumunda maaş ödemelerinin ötelenmesini istiyor. Bu noktada özellikle takımın yüksek maaş alan yıldızları Radamel Falcao, Fernando Muslera, Sofiane Feghouli ve Younes Belhanda gibi yüksek ücret alan oyuncuların tavrı önemli.. 

KAPTAN AÇIKLAMIŞTI: FEDAKARLIĞA HAZIRIZ
Diğer taraftan ise kiralık veya sözleşmesi biten futbolcularla ilgili kulübün yapacağı aksiyon belli oldu. Bu futbolculara ödemelerin bir süre yapılmayacağı ve bu konuda anlayışlı olmaları söylenecek. Ayrıca birkaç aylık maaşları içeride kalan oyunculardan da yine indirim istenecek. Sarı-kırmızılı yetkililer bu operasyonla nefes alacak, futbolcular ise aidiyet duygusunu gösterecek.Sarı-kırmızılılarda ilk olarak Selçuk İnan fedakârlık yapmaya hazır olduğunu açıklamıştı. Sezon sonu sözleşmesi biten Selçuk’un tavrının diğer futbolcular üzerinde de etki yaratması bekleniyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.