ÖZEL | Maaşların tamamı ödendi!

Galatasaray'da dün gündeme getirdiğimiz personel maaşları konusunda flaş bir gelişme yaşandı. Koronavirüs salgını nedeniyle ekonomik anlamda problem yaşayan ve personel maaşlarında %30'a varan bir kesinti yapan Mustafa Cengiz yönetimi, bugün itibariyle kesinti yapılan personel maaşlarının eksik kısmını da yatırarak herhangi bir mağduriyet yaşanmasının önüne geçti. 

Futbol takımının başta takım kaptanı Selçuk İnan olmak üzere, maaşlarında belli bir oranda kesinti yapmaya hazır olduklarını açıklaması üzerine personel maaşlarında gidilen kesintiyi iptal eden ve Nisan ayındaki maaş ödemesinde eksik yatırılan kısmı da yatıran Galatasaray yönetimi böylelikle idari çalışanların olası bir mağduriyet yaşamasının önüne geçmiş oldu. 

Hatırlanacağı üzere tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle Barcelona ve Juventus gibi dünya devleri başta olmak bir çok kulüp gerek sporcular, gerekse idari ve teknik personellerinde ciddi oranda maaş kesintisi yapıldığını açıklamıştı. 
****
FCN BLOG ÖZEL HABERİDİR.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.