Radamel Falcao teklifleri geri çevirdi!

Galatasaray'da sezon başında takıma katılan ancak ligin ilk yarısında yaşadığı sakatlığın ardından ikinci yarıda klasını gösteren Radamel Falcao için sezon sonunda transfer iddiaları dikkat çekiyor. 34 yaşındaki Kolombiyalı oyuncuya Katar kulüplerinin talip olduğu iddia edilirken, Kolombiya basınından transfer detaylarına dair çarpıcı bilgiler yer aldı!

Katar'da yayın yapan Al-Watan gazetesinde yer alan habere göre; Radamel Falcao'nun, futbolun durması nedeniyle Galatasaray'ın maaş indirimi talebine sıcak bakmadığını ve ayrılmayı kafasına koyduğunu yazmıştı. 34 yaşındaki futbolcunun, Katar ekibi Al-Sadd ile anlaştığı ve Xavi'nin çalıştırdığı ekibin, yıldız oyuncuya yıllık 10 milyon Euro önerdiği de habere eklenmişti. Kolombiyalı yıldız ile ilgili bir iddia daha geldi. Katar'dan gelen teklifi kabul edeceğinin iddia edildiği ortamda Kolombiyalı gazeteci Steven Arce, geçtiğimiz günlerde Radamel Falcao'nun Al Hilal kulübü yöneticileriyle görüştüğünü iddia etti. Suudi ekibinin yöneticisinin kendisine transferle ilgili daha fazla bilgi vermekten kaçındığını da söyledi. Ancak, alınan bilgilere göre Falcao bu teklifi kabul etmedi.

Galatasaray'dan yıllık 7 milyon Euro civarında kazanan Kolombiyalı yıldızın kendisine gelen teklifleri geri çevirerek kariyerine Galatasaray'da devam etmek istediği belirtildi. El Tigre bu sezon ligde oynadığı son 8 karşılaşmada 8 gol atarken; Galatasaray formasıyla bu sezon çıktığı 20 resmi maçta 10 gol - 1 asistlik katkı sağladı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.