Sekidika'nın gelecek sezon planı hazır!

Galatasaray'da ara transfer döneminde bedelsiz olarak transfer edilen ancak yabancı kontenjanı ve Henry Onyekuru'nun yükselen performansı sonrasında forma şansı bulamayan Jesse Sekidika için gelecek sezonun planlaması yapıldı. Teknik heyet Nijeryalı genç oyuncuyu düzenli olarak oynayabileceği bir takıma kiralamak istiyor. 

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray, devre arasında Eskişehirspor’dan bedelsiz olarak kadrosuna kattığı Jesse Sekidika’yı yeni sezonda bir takıma kiralayacak. 23 yaşındaki futbolcunun Türkiye’de bir takıma gönderilmesi ve gelişimini tamamlaması hedefleniyor. Nijeryalı kanat oyuncusuna devre arasında Türkiye’den bir çok takım talip olmuş ancak Galatasaray işi bitirmişti. Yabancı kontenjanında böylece yer açacak olan sarı-kırmızılılar aynı zamanda Sekidika’nın daha fazla oynaması imkanını sağlayacak. 

Galatasaray ile 4 yıl daha sözleşmesi bulunan gelecek vaadeden Nijeryalı futbolcunun yıllık 250 bin euro sabit ücreti bulunuyor. Oyuncunun bu maaşını kiralık gideceği kulübe ödetecek olan sarı-kırmızılılar, aynı zamanda bir miktar da kiralama bedeli talep edecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.