Seri için istenilen bonservis belli oldu!

Galatasaray'ın sezon başında Fulham'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı ve ligin ikinci yarısında gösterdiği başarılı performansla dikkatleri üzerine çeken Jean Michael Seri'nin geleceği merak konusu olmaya devam ediyor. Fildişili yıldız oyuncunun bonservisini elinde bulunduran İngiliz ekibi Fulham yıldız oyuncu için 10 milyon Euro'luk bonservis bedeli belirledi! 

Fildişi basınında çıkan haberlere göre; koronavirüs salgını nedeniyle liglere ara verilirken, Galatasaray'da da gelecek sezonun transfer planları yapılmaya devam ediyor. Galatasaray'ın sezon başında 18 milyon Euro satın alma opsiyonuyla kiraladığı Jean Michael Seri için kulübü Fulham istediği bonservis bedelini belirledi. Fildişili yıldız orta sahayı sezon sonunda satarak önemli bir kaynak yaratmak isteyen İngiliz ekibi 10 milyon Euro'nun altında gelecek teklifleri değerlendirmeme kararı aldı. Galatasaray ise yıldız oyuncuyu aynı şartlar altında (1.5 milyon Euro kiralama bedeli) bir yıl daha kiralamak veya 5 milyon Euro bonservisle satın almak istiyor. 

Devre arasında Galatasaray'dan ayrılması beklenen Seri, son haftalardaki performansı sonrasında kalmış ve uyum sürecini atlatmasının ardından başarılı bir performans sergilemişti. 2018 yılında Seri için 30 milyon Euro bonservis bedeli ödeyen Fulham oyuncudan minimum zarar etmek için kolları sıvamış durumda.. İngiliz ekibinin 10 milyon Euro bonservis bedelinde ısrarcı olması durumunda Galatasaray ile Seri'nin yolları sezon sonunda ayrılacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.