Terim'in gönlünü fetheden iki genç!

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim gelecek sezondan itibaren kadrosunu gençleştirme ve potansiyeli yüksek isimlerle takviye etmek isterken, scout ekibiyle de sürekli iletişim halinde.. Geçtiğimiz sezonlarda Marcao başta olmak üzere düşük bütçeli transferler yaparak geleceğe yönelik hamleler yapan Galatasaray'da son dönemde gündeme gelen isimler Mohammad Kudus ve Osman Bukari oldu.

Ghanasoccer'da yer alan habere göre; gelecek sezon genç ve maliyeti uygun isimleri transfer etmek isteyen Galatasaray, gündemine 19 yaşındaki Mohammed Kudus ila 21 yaşındaki Osman Bukari'yi aldı. Uzun süredir takip edilen ve  teknik heyet tarafından beğenilen iki genç oyuncu için yaz transfer döneminde teklif yapılacağı iddia edildiDünyayı saran koronavirüs salgını, kulüplerin stratejilerini de değiştiriyor. Liglerin askıya alınmasıyla gelirlerinden olan takımlar transfer politikalarını da revize etmeye başladı. Galatasaray da maliyetli oyuncuların yerine genç yıldız adaylarıyla kadroyu yenilemeyi hedefliyor. Genç futbolcuların maliyetlerinin düşük olmasının yanı sıra Galatasaray'ın düzenli olarak Avrupa Kupası'nda mücadele etmesi fırsat olarak görünüyor.

MOHAMMAD KUDUS KİMDİR?
Orta sahanın merkezinde forma giyen 2000 doğumlu Ganalı genç oyuncu, gelecek vaadeden isimler arasında yer alıyor. 2 sezondur Nordsjaelland forması giyen Kudus, özellikle yüksek enerjisi ve dinanizmi ile dikkat çekiyor. 2021 yılının Aralık ayında sözleşmesi sona erecek olan genç oyuncu bu sezon görev yaptığı 22 resmi karşılaşmada 10 gol - 1 asistlik katkı sağladı. 

OSMAN BUKARİ KİMDİR?
Bir dönem Anderlecht'te U21 takımında görev yapan Osman Bukari iki sezondur Slovak ekibinde forma giyiyor. Trencin formasıyla bu sezon ligde 21 maçta görev yapan Ganalı kanat oyuncusu 7 gol - 8 asistlik performansla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. 1998 doğumlu oyuncunun sözleşmesi 2022 yılında sona eriyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.