Andone'nin yerine Luis Suarez!

Sezon sonunda kadroda revizyona gitmeye hazırlanan ve maliyetli isimler yerine, gelecek vaadeden potansiyelli isimleri tercih etmeyi planlayan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, aradığı yedek forvetini İspanya'da buldu. Kiralık sözleşmesinin sona ermesinin ardından Florin Andone ile vedalaşacak olan Galatasaray'da gündeme gelen isim Watford'un genç forveti Luis Suarez oldu. 

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; koronavirüs salgını nedeniyle lige verilen arada transfer çalışmalarına odaklanan Galatasaray'da gündeme yeni isimler gelmeye devam ediyor. Sezon sonunda Florin Andone'nin kiralık sözleşmesinin bitecek olmasından dolayı Cimbom, yeni golcü arayışlarına başladı. Galatasaray'da gündeme ise Falcao gibi Kolombiyalı Luis Suarez geldi. Sarı-kırmızılılar yıldız futbolcuyu satın alma opsiyonu ile kiralayacak kadrosunu güçlendirmenin planlarını yapıyor. Galatasaray, satın alma opsiyonu ile Luis Suarez'i kiralamayı planlarken görüşmelerde Radamel Falcao'nun da aktif rol oynadığı öğrenildi. Suarez'i arayıp, "Gelişimin için Galatasaray bir kulübü mutlaka düşünmelisin" dediği öğrenildi.

ANDONE'NİN YERİNE LUIS SUAREZ
Yeni sezonda genç ağırlıklı bir kadro kurmak isteyen Galatasaray yönetimi, tercihini yine Kolombiyalıdan yana kullanmaya hazırlanıyor. Kiralık olarak forma giyen Florin Andone sözleşmesinin sonuna gelirken İspanya'dan ise sürpriz bir iddia geldi. Zaragoza'da kiralık olarak forma giyen ve bonservisi Watford'da bulunan Luis Javier Suarez Charris'in gösterdiği başarılı performans sonrasında Galatasaray'ın radarına girdiği iddia edildi. 

Zaragoza sportif direktörü Lalo Arentegui düzenlediği tele basın toplantısında, 22 yaşındaki genç golcüyle ilgili açıklamalarda bulundu. Kolombiyalı oyuncu için, "Onu tutmak istiyoruz. Bizimle olmasını istiyoruz. Watford ile görüşmelerimiz devam ediyor. Ancak Şampiyonlar Ligi seviyesinde takımların da onu istemesi işimizi zora sokuyor" dedi. Lalo, başarılı forvet için kendisiyle ilgilenen takım tahminlerinde yöneltilen "Galatasaray mı?" sorusuna gülerek, "Polemik çıkaracak cevap bulamazsınız." diyerek kafaları karıştırdı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.