Arias transferinde Falcao kolları sıvadı!

Gelecek sezonun kadro planlamasını yapan Galatasaray'da yönetim, teknik direktör Fatih Terim'in raporu doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor. Sözleşmesi sona erecek olan Mariano ile yolları ayırmaya hazırlanan Galatasaray, aradığı sağ beki İspanya'da buldu.

İspanyol basını, Galatasaray'ın yeni sezon için Atletico Madrid'in sağ beki Santiago Arias'ı transfer etmek istediğini iddia etmişti. Aslanın yıldız oyuncusu Radamel Falcao da, teknik direktör Terim'in istediği Arias için kolları sıvadı. İstediği kadar forma şansı bulamayan Arias ile İtalyan ekipleri de ilgilenirken Radamel Falcao faktörü transferde önemli rol oynayabilir. Futbolete.com sitesi, Radamel Falcao'nun Kolombiyalı Milli Takımı'ndan arkadaşı olan Arias'ı Galatasaray'a getirmek için ikna ettiğini okurlarına duyurdu.

Haberde 2018 yazında PSV Eindhoven'dan 11 milyon euro karşılığında Atletico'ya transfer olan Arias'ın bu sezon kulübünde yalnızca 7 La Liga maçına çıkabildiğini ve yeni bir maceraya hazır olduğu ifade edildi. Galatasaray'ın kiralık olarak kadrosuna katmak istediği Kolombiyalı futbolcunun sözleşmesi 2023 yılında bitiyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.