Belhanda için talimat: Teklif getirin!

Yeni sezonda kadrosunda ciddi bir revizyona gitmeye hazırlanan ve gençleşmenin yanı sıra maaş bütçesini de düşürmeye hazırlanan Galatasaray'da gündemdeki isim hiç kuşkusuz Younes Belhanda.. Bu sezon gösterdiği performansla eleştiri oklarının hedefinde olan Faslı oyuncunun satışı gündeme gelirken, Galatasaray yönetimi de birlikte çalıştığı menajerlere talimat verdi: Belhanda'ya kulüp bulun! 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; yeni sezon hem yerli ağırlıklı hem de maliyeti daha düşük bir kadroyla mücadele etmeyi planlayan ve lige verilen arada bunun çalışmalarına şimdiden başlayan Galatasaray’da gözler Younes Belhanda’da.. Yıllık 5 milyon Euro’ya yaklaşan maliyeti kadar performans olarak da teknik heyeti tatmin edemeyen yıldız oyuncu, Aslan’ın yeni planlaması için önemli bir konumda yer alıyor. Teknik direktör Fatih Terim'in bu sezon zaman zaman yedek soyundurduğu Belhanda’yı satıp yeni transferler için bütçe oluşturmak isteyen yönetim bu anlamda kolları sıvadı. Galatasaraylı yöneticilerin, şu ana kadar çalışılan menajerler kadar özellikle Güney ülkelerine futbolcu alışverişi yapan temsilcilerle görüşerek “Belhanda’yı satmak istiyoruz. Bize teklif getirin.” mesajını ilettikleri ifade edildi.

TEK ÇARE KÖRFEZ ÜLKELERİ
Koronavirüs pandemisi nedeniyle tüm dünyadaki transfer piyasasının etkilenmesinin yüksek ihtimal olması nedeniyle Galatasaray yönetimi, Belhanda konusunda elini çabuk tutmayı hedefliyor. Mevcut koşullarda Avrupa’dan talibinin olmadığı öğrenilen Belhanda için Katar ve Birleşik Arap Emirlikleri piyasasından alıcı çıkması bekleniyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.