Florya yeniden dizayn edilecek!

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim federasyondan gelecek resmi karara kadar futbolcularını Florya'da toplamama kararı alırken, tesislerde de hummalı bir takım çalışmalar başladı. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yeni düzene geçecek olan İmparator, yapılacak çalışmaları da yakından takip ediyor. 

Türkiye Gazetesi'nde yer alan habere göre; koronavirüs sebebiyle ertelenen liglerin tekrar başlaması için TFF yoğun mesai içeresinde.. Galatasaray da takvimin resmiyet kazanmasını beklerken bir dizi tedbir almayı kararlaştırdı. Yaklaşık 50 gündür evinden çalışan futbolcuların, tekrardan maç kondisyonu kazanması için üç ya da dört haftalık kamp düşünülüyor. Ancak çalışmaların yeniden başlamasından önce Florya'da düzen değişecek.

MAKSİMUM TEDBİRLER ALINACAK
Sosyal izolasyon kuralları çerçevesinde hafta başından itibaren yeni düzenlemeler yapılacak. Metin Oktay Tesisleri'ne girişten çıkışa kadar mümkün olan şartlar dâhilinde maksimum tedbirler alınacak. Oyuncuların otoparkta bile arabalarını park etmesi kurala bağlanacak, birer araçlık boşluk bırakılacak.

GÜNDE İKİ KAYIT TUTULACAK
Florya'da bütün çalışanlar tesis içinde maske kullanacak. Dezenfektan stantları görünür her yere konacak. Oyuncular dâhil bütün çalışanların ateşleri günde iki defa ölçülerek kayıt tutulacak. Biri sabah herkes gelmeden önce biri de akşam herkes çıktıktan sonra olmak üzere bütün alanlar profesyonel ekiplerce dezenfekte edilecek.

SOYUNMA ODASI YENİDEN DİZAYN EDİLECEK
İçeriye aynı anda en fazla dört oyuncu girebilecek, bir boşluk bırakarak dolapları kullanacak. Yemekhanede de oyuncular boşluklar bırakarak masaları kullanacak. Sarı-kırmızılılar bu önem paketini bu hafta hayata geçirerek salgınla mücadelede azami hassasiyet gösterecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.