Forvete sürpriz takviye: Serdar Dursun!

Yeni sezonda kadrosunda önemli bir revizyona gitmeye hazırlanan ve bu doğrultuda scout ekibiyle çalışmalar yapan Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim hücum hattı için alternatif bir ismin transferini istedi. Falcao ve Adem'in yanına üçüncü bir isim daha koymak isteyen deneyimli teknik adam, Bundesliga 2'de bu sezon fırtına gibi esen Serdar Dursun'un transferini istedi! 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; koronavirüs pandemisinin futbola ekonomik yansımaları nedeniyle transferde bütçe kısıtlamasına gidecek olan Galatasaray uygun maliyetle yüksek performans alabileceği oyunculara yöneliyor. Bu doğrultuda gündeme Darmstadt 98’de forma giyen gurbetçi golcü Serdar Dursun gündeme geldi. Bundesliga 2’de son derece başarılı işler yapan 28 yaşındaki futbolcu teknik direktör Fatih Terim’in listesine girmeyi başardı. Almanya’dan genç yaşında geldiği Türkiye’de; Eskişehir, Denizlispor, Şanlıurfa ve Karagümrük formaları giydikten sonra istediği değeri bulamadığını düşünüp kariyerinde yeni bir sayfa açarak Almanya’ya geri dönen Serdar, Greüther Fürth ve Darmstadt’ta yaptıklarıyla tüm dikkatleri üzerine çekti. Son olarak takımının AUE’yi deplasmanda 3-1 yendiği maçta attığı 2 golle galibiyeti getiren oyuncu gündeme damga vurdu.

MİLLİ TAKIM HAVUZUNDA
Şenol Güneş’in de A Milli Takım için düşündüğü oyunculardan biri olan Serdar’ı uzun süredir Süper Lig’de transfer etmek isteyen kulüpler bulunuyor. Kulübüyle 1 yıl daha sözleşmesi bulunan oyuncu için Almanlar’la temasa geçilecek. Tecrübeli forvet oyuncusu bu sezon çıktığı 30 resmi maçta 16 gol - 5 asistlik performansıyla dikkatleri üzerine çekti. 

Galatasaray haberleri için tıklayın! 
Futboldaki son gelişmeler için tıklayın!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.