Greg Whittington'ın menajerinden NBA açıklaması!

Galatasaray Doğa Sigorta formasıyla bu sezon başarılı bir sezon geçiren ancak sezon ortasında uzun süreli sakatlığı nedeniyle takımdan uzak kalan Greg Whittington için menajerinden önemli bir açıklama geldi. Hoops Rumors’a açıklamalarda bulunan Amerikalı oyuncunun temsilcisi, oyuncusuna NBA'den bazı takımların ilgi duyduğunu belirtti.

Greg Whittington’ın menajeri Jerry Dianis yaptığı açıklamada "Greg sezon boyunca çok iyi çalıştı ve bir sonraki fırsatının nerede olacağını seçmek için sabırsızlanıyor. Bir sonraki oynayacağı takımı istediği gibi seçebilir. Bazı NBA takımlarının ilgisini çekmeye başladı. Çok yönlülüğü ve skorerliği sayesinde NBA marketinde yer almayan oyuncular arasındaki en gözde serbest oyunculardan birisi olacak." ifadelerini kullandı. Ocak ayında oynanılan Rytas karşılaşmasında sakatlanan ve yapılan kontrollerinde sağ diz tendonunda sakatlığı tespit edilen Whittington koronavirüs pandemisi öncesinde yaklaşık 1.5 ay takımdan uzak kalmıştı. 

Sezon başında Galatasaray ile bir yıllık sözleşme imzalayan Amerikalı oyuncu, bu sezon Basketbol Süper Ligi'nde forma giydiği 14 maçta 12.4 sayı – 4.9 ribaund – 1.6 asist ortalamalarının yanı sıra, Eurocup organizasyonunda da 12.5 sayı – 6.4 ribaund – 1.5 asist istatistiklerini yakalamıştı. 

Galatasaray Başkan Adayı Burak Elmas, FCN Blog Youtube kanalına konuk oldu ve çok özel açıklamalarda bulundu! Burak Elmas ile yaptığımız röportajı izlemeyi unutmayın. Kanalımıza abone olarak bizlere destek olabilirsiniz! 👇👇


FCN Blog YouTube kanalına desteğinizi bekliyoruz; buraya tıklayarak kanalımıza ulaşabilir ve abone olabilirsiniz! 


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.