İmparator kararını verdi: 4 hafta yeter!

Koronavirüs salgını nedeniyle Süper Lig'e verilen aranın önümüzdeki günlerde kaldırılması beklenirken, Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim federasyondan gelecek resmi açıklamayı bekliyor. Deneyimli teknik adam kurmaylarıyla yaptığı görüşmede sezonun kalan kısmı için 4 haftalık kampın yeterli olacağı fikrinde birleşti..

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; koronavirüs salgını nedeniyle ara verilen liglerin 12 Haziran’da kaldığı yerden başlaması hedeflenirken, Galatasaray takım idmanlarına en geç start veren kulüplerden olacak. Pek çok Süper Lig ekibi bu hafta içinde çalışmalarını yaparken, Galatasaray ise 11-12 Mayıs tarihinde antrenmanlara başlamayı düşünüyor. Konuyla ilgili olarak geçtiğimiz günlerde sağlık ekibi, yardımcı antrenörleri ve performans hocalarıyla görüşen teknik direktör Fatih Terim’in, “Eski seviyeye ulaşmamız için bize 4 hafta yeterli.” şeklinde rapor aldığı belirtildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.