Junior Tavares'ten transfer itirafı!

Koronavirüs salgını nedeniyle ara verilmesinin ardından 12 Haziran'da yeniden başlayacağı açıklanan Süper Lig için hazırlıklarını sürdüren Galatasaray için çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Bonservisi Sao Paulo'da bulunan ve sezon başında Portekiz Ligi takımlarından Portimonense'ye kiralık olarak gönderilen Brezilyalı sol bek Junior Tavares, kariyerine dair flaş açıklamalar yaptı.

Esporte Interativo'ya konuşan 23 yaşındaki oyuncu, geçtiğimiz yıllarda aldığı teklifle ilgili olarak "Sao Paulo'da oynarken, çok iyiydim. Menajerim beni aradı ve biri Ajax diğeri Galatasaray'dan olmak üzere iki teklif geldiğini söyledi. Sao Paulo'da başımın çaresine bakabiliyor olduğum için gitmeye korktum ve gelen teklifleri geri çevirdim. Hatta yakın arkadaşım David Neres (Ajax'lı futbolcu) tatilde yanıma geldi bana "Bizim takıma gel. Yalnızım, tek başıma yapamıyorum" dedi. Ben de ona güldüm ve "Sao Paulo'yu Ajax'a değişmem." diyerek takımda kalmaya devam ettim." ifadelerini kullandı.

Kiralık sözleşmesi sona erince Sao Paulo'ya dönüp dönmeyeceğini bilmediği söyleyen 23 yaşındaki futbolcu, "Portekiz'de başka kulüplerden, Rusya'dan ve Türkiye'den teklifler var." dedi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.