Maaş indirimi için görüşme odasına!

Galatasaray'da uzun süredir gündemde yer alan maaş indirimi kısa bir süre içerisinde resmiyet kazanacak.. Koronavirüs salgınının ortaya çıkmasıyla birlikte ekonomik anlamda zorluklar yaşayan ve oyuncularına da maaş indirimi konusunda teklif yapan Galatasaray yönetimi, önümüzdeki günlerde teknik direktör Fatih Terim ile birlikte oyuncularla görüşecek ve indirim konusu kesinlik kazanacak.

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre; dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle maaş indirimi konusunda oyuncularıyla görüşmeye başlayan Galatasaray'da nihai kararın bu hafta verilmesi bekleniyor. Nisan ayında taleplerini ileten Galatasaray yönetimi, oyunculara yaptığı yeni tekliflerin ardından beklemeye geçmiş ve süreçle ilgili olarak aceleci davranmamıştı. Bu süreçte özellikle kaptanlar Selçuk İnan ve Fernando Muslera, tüm dünyada örneklerinin olduğu ve FIFA’nın da mücbir sebep olarak görererek kulüplerden yana tavır aldığı bu konuda olumlu geri dönüş yapmıştı. Kaptanlar ayrıca takım arkadaşlarıyla da görüşme yaparak indirimin kabul edilmesini istemişti.

Bir süredir Florya'da grup çalışmalarına başlayan Galatasaray'da, teknik direktör Fatih Terim ve başkan yardımcıları Abdurrahim Albayrak ile Yusuf Günay'ın önümüzdeki günlerde oyuncularla tek tek görüşerek indirim konusuna kesinlik kazandırması bekleniyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.