Mbaye Diagne ev sahibini tehdit etti!

mbaye diagne
Galatasaray'ın sezon başında Club Brugge'a kiraladığı Mbaye Diagne, Belçika'da olay olmaya devam ediyor. Diagne'nin oturduğu evin kira sözleşmesi sona ermiş olmasına rağmen evden çıkmayı reddetiği ve ev sahibini tehdit ettiği iddia ediliyor. 

Het Laatste Nieuws'in haberine göre; Club Brugge ile 30 Haziran'a kadar kiralık sözleşmesi bulunan Mbaye Diagne, Knokke-Heist'taki evini Mart ayı sonuna kadar kiralamıştı. Bu tarihte eşyaları İtalya'ya götürülecek ve kendisi de eşiyle birlikte özel uçakla İtalya'ya gidecekti.  Evin kira sözleşmesi bitmiş olmasına rağmen Diagne, evden çıkmayı reddediyor. Corona virüs salgınına işaret eden oyuncu, evden çıkmayacağını belirtmiş durumda. 

Evin sahipleri, Diagne'ye 1 ay daha süre tanıdılar ve 30 Nisan'da oyuncunun çıkmasını öngörerek villayı yeni birilerine kiraladılar fakat Senegalli oyuncunun çıkmaması nedeniyle oldukça zor durumda kaldıklarını belirtiliyorlar.  Diagne'nin evden çıkmayı reddettiği gibi ev sahibinin karısına her gece mesajlar attığı ve ev sahibini telefonla tehdit ettiği ortaya çıktı. Ayrıca Senegalli oyuncunun maddi hasar yarattığı da belirtiliyor. Evini boşaltmaması durumunda Diagne'nin mahkemeye verileceği aktarıldı. 

Futboldaki son gelişmeler için tıklayın!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.