Mustafa Kapı, Trabzonspor ile anlaştı...

Mustafa Kapı
Galatasaray'da beklenmedik bir şekilde kadro dışı bırakılan Mustafa Kapı'nın yeni adresi netleşmeye başladı. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan genç oyuncunun Trabzonspor'a gideceği konuşuluyor. 

Avrupa'da oynamak istediği gerekçesiyle, Galatasaray'ın önerdiği yeni sözleşme teklifini kabul etmeyen Mustafa Kapı'ya İspanya'dan taliplerin olduğu söylense de genç oyuncu Türkiye'de kalıyor. Hürriyet'in haberine göre; Galatasaray ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Mustafa Kapı, Trabzonspor ile anlaşma sağladı. 17 yaşındaki genç oyuncu transfer sezonu açılır açılmaz bordo-mavili kulübe imzayı atacak. 

GALATASARAY'DA OYNAYAN EN GENÇ OYUNCU
Mustafa Kapı geçtiğimiz sezon 23 Aralık 2018'de Sivasspor ile oynanan karşılaşmanın 90+5'inci dakikasında oyuna girerek Galatasaray tarihinin resmi karşılaşmalarda forma giyen en genç oyuncusu olmuştu. (16 yıl - 4 ay - 15 gün) 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.