ÖZEL | Kristijan Lovric: Galatasaray'da oynamayı çok isterim..

FCN Blog ekibi olarak özel röportaj serilerimize, geçtiğimiz günlerde Türk medyasında ismi Galatasaray ile anılan HNK Gorica'nın 24 yaşındaki kanat oyuncusu Kristijan Lovric ile devam ediyoruz. Koronavirüs salgınına kadar geçen sürede Hırvatistan'da bu sezon çıktığı 26 maçta 13 gol - 7 asistlik performans sergileyen Lovric, hakkında çıkan haberlerin yanı sıra Galatasaray'da forma giymekten dolayı çok mutlu olacağını söyledi.

Seni tanımayanlar için bize futbol stilin hakkında bilgi verir misin? Nasıl bir oyun anlayışına sahipsin?
Çok hırslı, agresif (hatta vahşi) bir oyun tarzım var. Atak futbolu oynamayı tarz olarak seviyorum, sadece savunma yapan yada savunma ağırlıklı bir oyun bana pek uygun değil. 

Gorica'da bu sezon çok iyi bir sezon geçiriyorsun ve 1.5 yıl gibi kısa bir sürede 20'den fazla gol attın. Bir kanat oyuncusu için çok iyi bir sayı bu.. Senin için sezon nasıl geçiyor?
Evet, söylediğin gibi sezon oldukça iyi geçiyor. Bilirsin, her zaman daha iyi olmak için çok çalışmak lazım, onunla da yetinmeyip bir üst seviyeye çıkmak için kendini zorlamalısın. Ben her zaman mevcut halimden daha fazlasını başarmak, daha iyisi olmak için çalışıyorum. Sanırım bu sene onun ödülünü alıyorum, ancak daha iyi olmak için daha fazla çalışmaya devam edeceğim.

Gelecek planların neler?
Kişisel olarak daha iyi olmak istediğimi söylemiştim, geleceğe dair planlarımda da daha iyi bir ligde oynamak var. Daha iyi ve daha büyük bir takımda oynamak istiyorum. Bunun için daha çok idman yapıp, daha sabırlı olmalıyım.

Galatasaray'ı takip ediyor musun? Kulüp hakkında neler biliyorsun?
Galatasaray çok çok büyük bir kulüp.. Bilmemek mümkün değil. Kulübü ve stadı beğeniyorum, harika bir atmosfer olduğunu gördüm. Stadyumdaki videoları gördükten sonra taraftarlarını da çok sevdim.

İsmin bir süredir Galatasaray ile anıldı ve scout ekibinin seni takip ettiği, teknik direktör Fatih Terim'e raporladığı iddia edildi. Kulüpten sana herhangi bir teklif oldu mu?
Şu ana kadar bana gelen herhangi bir teklif olmadı.

Galatasaray için oynamak ister misin?
Az önce de söylediğim gibi, Galatasaray çok büyük bir kulüp. Tabii ki oynamak isterim ancak şuan için resmi bir durum olmadığından Gorica'ya odaklanarak daha fazla başarı elde etmem gerekiyor.

****
FCN BLOG ÖZEL RÖPORTAJIDIR.
KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.