Ryan Babel: Kim olduğumu göstereceğim!

Galatasaray'ın sezon başında kadrosuna kattığı ancak beklentileri karşılayamadığı için devre arasında Ajax'a kiralanan Ryan Babel geleceği hakkında ülkesi Hollanda'da açıklamalarda bulundu. 32 yaşındaki tecrübeli oyuncu bu sezon iyi bir performans sergilemediğini kabul ederken, yeni sezonda Euro 2020'de oynamak için oldukça motive olduğunu belirtti. Ryan Babel'in açıklamalarının tamamı şu şekilde..

GALATASARAY'A DÖNECEĞİM
Ajax ile kiralık sözleşmem sona erdiğinde Galatasaray'a geri döneceğim.. Ayrıca, 2021 yazında düzenlenecek EURO 2020'de forma giymek ve kadroda olmak istiyorum. Turnuvada yer alabilmek için sürekli oynamam gerekiyor. Avrupa Şampiyonası'nda mücadele edebilmek için çok çalışmalı ve kendimi göstermeliyim. Futbolda, son maçta ne kadar iyiysen o kadar iyisindir. Bir kez daha benim için 'çok kötü' yorumları yapılmaya başlandı. Bu durum utanç verici. Son maçlardaki performansımla hafızalarda yanlış imaj bıraktım ama bunu değiştireceğim.

NASIL BİR FUTBOLCU OLDUĞUMU GÖSTERECEĞİM
Galatasaray'a geri dönersem nasıl bir futbolcu olduğumu ve neden bu kadar değerli olduğumu göstereceğim. En başta kendimi değiştireceğim. Ajax taraftarlarına da gerçek Ryan Babel'i gösteremedim. Ajax'ta bu sene çok fazla sakatlık vardı ve bu nedenle kadro istikrarı olamadı. Sezonun ilk yarısında da takım zorlanmış. Sakatlıklar nedeniyle hep farklı yerlerde oynadım. Bir sağda, bir solda, bir ortada. Bundan oyunum da etkilendi. 

BELKİ YENİDEN AJAX'A GELİRİM
Galatasaray ile 2022'ye kadar sözleşmem var. Sözleşmem bitince futbolu bırakabilirim. Bunu düşüneceğim. Belki önümüzdeki sezon da Ajax'a kiralanırım. Bunu henüz konuşmadık. Konuşmak için da çok erken. Ajax ile olan sözleşmem 1 Haziran'da bitiyor. Galatasaray yöneticileri de kabul ederse Ajax'ta antrenmanlara devam etmek isterim. Sürekli fit kalmak istiyorum. Ne yazık ki bu şartlarda pek mümkün olmuyor. Bu nedenle sürekli ekstra çalışmalar yapıyorum. Fizyoterapistimle sürekli görüşüyorum ve her gün sağlıklı yemekler yiyorum

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.