Savunmaya aday Eray Cömert..

Yeni sezonda kadrosunu gençleştirmek ve yerli oyuncu havuzunu güçlendirerek geleceğe yönelik bir takım kurmak isteyen Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim koronavirüs nedeniyle liglere verilen arada transfer listesini hazırladı. Deneyimli teknik adam devre arasında da ciddi şekilde transfer gündeminde olan Eray Cömert için sezon sonunda bir kez daha Basel'in kapısını çalacak.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim yeni sezonda savunmaya takviye yapmaya hazırlanıyor. Sezon içerisinde Christian Luyindama'nın milli takımda çapraz bağlarını kopartarak sezonu kapatmasının ardından devre arasında savunmaya takviye yapmak isteyen ancak FFP nedeniyle gerçekleştiremeyen Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim yeni sezonda bu bölgeyi mutlaka güçlendirmek istiyor. Luyindama'nın sakatlığı sonrasında Ryan Donk'u bu bölgede değerlendiren ve Marcao'nun inişli - çıkışlı performansından memnun olmayan Fatih Terim, devre arasında da ismi gündeme gelen Eray Cömert'in transfer edilmesini istiyor.

Yeni sezon öncesinde gerçekleştireceği oyuncu satışları dahilinde savunma rotasyonunu değiştirmesi söz konusu olan Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, bu bölgeye 2-3 takviye yapabilir. Deneyimli teknik adamın transfer listesinde bulunan 22 yaşındaki gurbetçi futbolcu, 2019’da milli takım tercihini İsviçre’den yana kullanmıştı. Daha önce ismi zaman zaman Avrupa'nın önemli kulüpleriyle de anılan Eray, bu sezon istikrarlı performansıyla dikkat çekti. Genç yaşına rağmen savunmada 35 resmi maçta görev yapan Eray'ın kulübüyle olan sözleşmesi 2022'e kadar devam ediyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.