Scout ekibinin yeni önerisi Dragomir!

Yeni sezonda kadrosunu gençleştirmeye hazırlanan Galatasaray'da kiralık oyuncular Lemina ve Seri'nin durumu belirsizliğini korurken, Belhanda'nın ayrılması da gündemde yer alıyor. Bunun üzerine merkez orta sahada yeni bir kurguya gitmeye hazırlanan Galatasaray'da scout ekibi Perugia'nın genç oyuncusu Vlad Dragomir'i radarına aldı. 

Perugia'ya yakın kaynaklardan birisi olan Calcio Grifo'da yer alan habere göre; Galatasaray'da yeni sezon öncesinde Perugia'nın genç oyuncusu Vlad Dragomir'in transferi gündeme geldi. Sezon başında Empoli'nin teklifini rededen Perugia, sezon sonunda başarılı oyuncunun 3 milyon Euro bonservis bedeliyle ayrılmasına sıcak bakıyor. Yeni sezonda kadrosunda gençleştirme ve geleceğe yönelik bir kadro oluşturmak isteyen Galatasaray'da teknik direktörü Fatih Terim, scout ekibinin kendisine önerdiği Vlad Dragomir'i beğendiği belirtildi. Koronavirüs salgını nedeniyle yaşanan ekonomik krizden oyuncunun satışından elde edilecek gelirle birlikte fazla hasar almadan kurtulmayı düşünen İtalyan kulübü ayrıca oyuncu için Benfica ve Genk ile de görüşüyor. 

Romanya doğumlu olan Vlad Dragomir futbol hayatına başladığı Poli Timisoara'dan 2015 yılında Arsenal altyapısına 115bin Euro bedelle transfer olmuş ve 3 yıl boyunda Londra temsilcisinde akademi takımlarında yer almıştı. 2018 yılında Perugia'nın bedelsiz olarak kadrosuna kattığı 1999 doğumlu oyuncu merkez orta sahada görev yapıyor. İtalyan ekibinde bu sezon 20 maçta görev yapan Rumen oyuncu gösterdiği istikrarlı performansla dikkatleri üzerine çekmişti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.