Seri takımda kalmak istiyor!

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, liglere verilen arada yeni sezon planlamasını yaparken sürpriz bir görüşme gerçekleştirdi. Takımda kalıp - kalmayacağı hakkında bir çok iddia bulunan Jean-Michael Seri geçtiğimiz günlerde teknik direktör Fatih Terim'le görüştü ve takımda kalmak istediğini belirtti.

Milliyet'in haberine göre; Galatasaray’da kalmak isteyenler kervanına katılan son isim Jean Michael Seri oldu. Sezon başında Fulham’dan kiralanan ve ligin ikinci yarısında gösterdiği performansla alkış toplayan Fildişili yıldız orta saha teknik direktör Fatih Terim'le yaptığı görüşmede takımda kalmak istediğini belirtti. 28 yaşındaki futbolcu, Galatasaray’da mutlu olduğunu ve kariyerini burada sürdürmek istediğini söyledi. İki sene önce Nice’ten 30 milyon euroya İngiliz ekibine transfer olan ama kulübünün Premier Lig’den düşmesiyle satış listesine konulan Seri, sezon başında 1.5 milyon Euro kiralama bedelinin yanı sıra satın alma opsiyonuyla beraber Galatasaray’a kiralanmıştı. İki kulüp arasındaki protokole göre de 18 milyon euro satın alma opsiyonu bulunuyordu.

İKİNCİ YARIDAKİ PERFORMANSI BELİRLEYİCİ
Ligin ikinci yarısındaki performansı, Seri için belirleyici oldu. Teknik direktör Fatih Terim’in de futbolcunun kalması fikrine sıcak baktığı ama kesinlikle bonservisinin alınmasının gündemde olmadığı belirtildi. Galatasaray’ın uygun şartların oluşması halinde Seri’yi bir sezon daha kiralamak için teklifte bulunmaya hazırlandığı bildirildi. Hatırlanacağı üzere daha önce Mario Lemina ve Henry Onyekuru da takımda kalmak istediklerini bildirmiş ve teknik kadro buna yeşil ışık yakmıştı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.