Sofyan Amrabat iddiası!

Koronavirüs salgını sonrasında kadrosunu hem ekonomik hem de gelecek vaadedecek şekilde planlamak isteyen Galatasaray'da sürpriz bir isim gündeme geldi. Sezon sonunda kadrosunda önemli değişiklikler yapacak olan Aslan'ın transfer listesinde Sofyan Amrabat dahil oldu! 

İtalyan basınında yer alan haberlere göre; gelecek sezon kadrosunda ekonomik nedenlerin yanı sıra gençleştirme operasyonu yaparak gelecek vaadeden isimlere yönelecek olan Galatasaray'da gündeme gelen isim Fiorentinalı oyuncu Sofyan Amrabat oldu. Yüksek maliyeti nedeniyle sezon sonunda kiralık sözleşmesinin sona ermesiyle yolların ayrılacağı Jean-Michael Seri'nin yerine alternatifleri belirleyen Galatasaray'da scout ekibinin raporları doğrultusunda incelemeler yapan teknik direktör Fatih Terim, bu sezon Hellas Verona formasıyla gösterdiği performansla dikkat çeken Faslı oyuncuyu listesine aldı. Ocak ayında 20 milyon Euro bonservis bedeli ödenen 23 yaşındaki oyuncu sezon sonuna kadar Verona'ya kiralanmıştı. Floransa ekibinin yeni sezonda da Sofyan Amrabat'ı düzenli olarak forma giyebileceği bir takıma kiralamak istiyor.

Defansif ve merkez orta saha olarak görev yapmasının yanı sıra zaman zaman savunmada da görev yapabilen Sofyan Amrabat aynı zamanda bir dönem Galatasaray'da forma giyen Nordin Amrabat'ın kardeşi.. Galatasaray ile güzel hatıraları bulunan Faslı oyuncunun bu konuda kardeşine referans olması beklenirken, İtalya'da önemli ilişkileri bulunan teknik direktör Fatih Terim'in de oyuncunun transferi konusunda önemli bir rol oynaması bekleniyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.