Telles sonunda imzayı atıyor!

Galatasaray'da uzun süredir yılan hikayesine dönen Alex Telles'in transfer olma umudu sona eriyor. Bir çok kulübün transfer listesinde yer alan Brezilyalı sol bek gelecek sezon Fransız ekibi PSG'nin formasını giymek üzere.. Porto ve PSG arasında gerçekleşen görüşmelerin ardından resmi açıklama bekleniyor! 

Portekiz'de yayın yapan A Bola'nın haberine göre; Porto ve Paris SG, sol bek oyuncusu Alex Telles'in transferi için her konuda anlaşma sağladı. Koronavirüs salgınından ekonomik olarak etkilenen Porto, bir çok oyuncusuna gelen teklifleri değerlendirme kararı almıştı ve bu isimlerin başında da Alex Telles geliyordu. Sözleşmesinde 40 milyon Euro'ya serbest kalma maddesi bulunan Alex Telles için Fransız devi Paris Saint-Germain bonservis bedeli olarak 25 milyon Euro ödemeyi kabul etti ve taraflar arasında anlaşma sağladı.

2016 yılında Galatasaray'dan ayrılan ve 6.5 milyon Euro bonservis bedeliyle Porto'nun yolunu tutan Alex Telles'in sözleşmesinde "bir sonraki satıştan %10 kar payı" maddesi bulunuyor. Porto ve PSG arasındaki prosedürlerin tamamlanmasının ardından Galatasaray bu transferden 1 milyon 850bin Euro gelir elde etmiş olacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.