Terim'den kulübeye takviye!

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim gelecek sezondan itibaren antrenör ekibinde eşi benzeri görülmemiş bir uygulamaya gidecek ve kadrosunu önemli isimlerle güçlendirecek. Deneyimli teknik adam sadece saha içerisinde değil, idari anlamda da kadrosunu geliştirmek için transfer çalışmalarına başladı..

Sözcü gazetesinde yer alan habere göre; Fatih Terim yönetiminde yeni bir proje hazırlığında olan Galatasaray'ın ciddi bir hedefi var: Nuri Şahin.. Hasan Şaş'la başlayan teknik heyetteki değişimi sezon sonu hızlandıracak olan sarı-kırmızılılar, Terim'in de onayıyla Nuri'ye sarı-kırmızılı formayı giydirmek istiyor. Ancak gurbetçi yıldız, sadece futbolculuk yönüyle değil, idareci kimliğiyle de düşünülüyor.

TECRÜBESİ YETERLİ
Harvard'da spor, medya işletmeciliğinden mezun olan Nuri üç yıl sonra Galatasaray'da idari kadroda yer alacak. 4 dil bilen, uluslararası tanınırlığı olan Nuri, sarı-kırmızılılara profesyonel anlamda ivme kazandıracak bu projenin ilk önemli meyvesi olacak. Halen Werder Bremen forması giyen 31 yaşındaki orta sahanın, sezon sonu sözleşmesi bitiyor. Bremen, Bundesliga'da küme düşme adaylarından biri. Nuri Şahin, uzun vadeli bu planlamayla Galatasaray'da görev almaya sıcak bakıyor.

Galatasaray haberleri için tıklayın! 
Futboldaki son gelişmeler için tıklayın!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.