Terim'in operasyonuna Maicon kaynak olacak!

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim yeni sezon için takımda gerçekleştireceği operasyonu şekillendirmeye başladı. Yerli oyuncu kadrosunu güçlendirmek ve takımın yaş ortalamasını düşürmek isteyen Terim, bazı isimlerle yolların ayrılmasına izin verdi. Galatasaray'da transfer operasyonun kaynağı ise, Suudi Arabistan'da forma giyen Maicon olacak! 

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre; koronavirüs tedbirleri nedeniyle lige verilen arada transfer çalışmalarına başlayan ve kadroda radikal değişiklikler yapmayı planlayan Galatasaray'a transfer piyangosu vurdu. Teknik direktör Fatih Terim'in raporuna göre yol haritasını çizen sarı-kırmızılılar gençleşme operasyonu için düğmeye bastı. Buna göre genç ve yerli oyunculara ağırlık verecek olan Galatasaray bir yandan da mevcut oyuncularla ilgili son durum merak ediliyordu. Takımda 30 yaş üstü futbolcuların fazla olması gelecek için teknik heyeti düşündürürken, bu oyuncuların birçoğuyla yolların ayrılmasına karar verildi.

MAICON'A PİYANGO VURDU
33 yaşındaki Yuto Nagatomo, 33 yaşındaki Mariano, 33 yaşındaki Ryan Babel ve 35 yaşındaki Selçuk İnan'la devam etmeyecek olan Galatasaray'da, bir buçuk sezondur kiralık olarak forma giyen Maicon ile ilgili somut bir gelişme yaşandı. Suudi Arabistan ekibi Al-Nasr Riyad, geçtiğimiz sezon devre arasında Galatasaray'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Brezilyalı savunma oyuncusunun bonservisini almak için görüşmelere başladı.

Suudi Arabistan medyasında yer alan habere göre; Al-Nasr Riyad kulübü, 31 yaşındaki oyuncudan memnun olduğunu ve takımda kalacağını açıkladı. Haberde ayrıca, Maicon'un menajerinin Al-Nasr Riyad kulübü ile yeni bir sözleşme imzalamak için Galatasaray ile görüşmelere başladığı belirtildi. 31 yaşındaki savunma oyuncusunun da Arabistan ekibinde mutlu olduğu ve kalmak istediği öğrenildi. Brezilyalı oyuncu Al-Nasr Riyad takımı ile 26 maçta forma giymişti. 

Galatasaray yönetiminin 2021 yılına kadar sözleşmesi olan Maicon için herhangi bir bonservis bedeli belirlemediği ancak 5 milyon Euro'nun altına satmak istemediği kaydedildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.