Basketbol şube yöneticileri görevinden ayrıldı!

Galatasaray'da kadın basketbol takımında gündeme bomba gibi düşen Işıl Alben ve Tilbe Şenyürek'in ayrılığının ardından, basketbol şubesi yöneticileri Erol Özmandıracı ve Ömer Cansever'e tepkiler yükselirken flaş bir gelişme yaşandı. Taraftarın tabir-i caizse "sorumlu" tuttuğu iki yönetici, yaşananların ardından basketbol şubesindeki görevlerinden ayrıldıklarını açıkladı. 

Ömer Cansever ve Erol Özmandıracı yaptıkları ortak açıklamada basketbol şubesindeki görevlerinden ayrıldıklarını belirtirken, yeni sezonda Galatasaray basketbol takımının yöneticiliğini kimin üstleneceği merak konusu oldu. Taraftarların en çok merak ettiği konuların başında şube menajeri Ömer Yalçınkaya'nın görevine devam edip, etmeyeceği gelirken Galatasaray'da basketbol şubesinin yeni yöneticilerinin önümüzdeki günlerde resmi olarak açıklanması bekleniyor.

 Özmandıracı ve Cansever'in yapmış olduğu açıklama şu şekilde..

Geçtiğimiz 3 sezon boyunca, sayın başkanımız Mustafa Cengiz tarafından bize verilen Galatasaray Basketbol Şubesini yönetme görevini, üstümüze düşen maddi ve manevi sorumlulukları yerine getirerek yönettik. İmkanlar dahilinde elimizden geleni yaptığımıza inanıyoruz. Değişen şartlar, sağlık ve özel sebeplerden dolayı, basketbol şubesi yönetim görevimizi, Galatasaray yönetim kurulundaki diğer arkadaşlarımıza devrettiğimizi, değerli basketbol camiamıza bildirmek istiyoruz. Bu süreçte bize destek veren başta başkanımız Mustafa Cengiz’e, teknik ekibimize, Galatasaray basketbol camiasına ve muhteşem taraftarımıza teşekkür ederiz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.