Fatih Terim, Hasan Ali Kaldırım'ı istemedi!

Hasan Ali Kaldırım
Yuto Nagatomo'nun takımdan ayrılacak olması nedeniyle Marcelo Saracchi'ye alternatif bir sol bek arayan Galatasaray'da gündeme gelen isimlerden olan Hasan Ali Kaldırım konusunda Fatih Terim'in tavrı belli oldu. İmparator, milli sol bekin transferini veto etti ve Galatasaray yönetimi Hasan Ali'yle yapılan görüşmeleri bitirdi. 

Fenerbahçe ile sözleşmesi sona erecek olan Hasan Ali Kaldırım menajerler tarafından Galatasaray'a önerilmişti. Sarı-kırmızılılarda yönetim milli sol bek ile görüşürken Fatih Terim'in transferle ilgili tavrı netleşti. Hürriyet'in haberine göre; Marcelo Saracchi'nin arkasına yerli bir sol bek arayan Galatasaray'da menajerler tarafından önerilen Hasan Ali Kaldırım'ın transferini Fatih Terim veto etti. Terim'in gelecek sezon Süleyman Luş'u A Takım'da düşünübileceği ve bu yüzden Hasan Ali Kaldırım'ı istemediği iddia edildi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.