Fatih Terim'den 5 oyuncuya uyarı...

Fatih Terim
Süper Lig'de Çaykur Rizespor ile karşı karşıya gelecek olan Galatasaray'da teknik heyet 5 ismi uyardı. Sarı-kırmızılılarda Fatih Terim kart sınırındaki 5 oyuncuya dikkatli olmaları yönünde telkinde bulundu. 

Çaykur Didi Stadı'nda Rizespor'a konuk olacak olan Galatasaray'da beş isim sarı kart sınırında bulunuyor. Galatasaray'da kart sınırında bulunan isimler Ryan Donk, Mariano, Jean-Michal Seri, Sofiane Feghouli ve Adem Büyük olurken, bu isimler karşılaşmada sarı kart görmesi halinde gelecek hafta Gaziantep FK karşılaşmasında forma giyemeyecek. 

Teknik direktör Fatih Terim bu oyuncularla özel bir görüşme yaptı ve karşılaşmada sakin olmaları gerektiğini, kart görmekten kaçınmaları gerektiğini söyledi. İmparator'un Marcao'nun da sakatlanmasının ardından stoperde oluşan sıkıntı nedeniyle özellikle Ryan Donk'a ciddi uyarılarda bulunduğu ifade edildi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.