Florin Andone de sezonu kapattı!

Süper Lig'e verilen koronavirüs salgını sonrasındaki aranın ardından 3 ay sonra Rize deplasmanında sahaya çıkan Galatasaray, zorlu mücadelede sadece 3 puanı değil yıldız isimlerini de kaybetti. Fernando Muslera'nın ayağının kırılmasının yanı sıra mücadelenin 70.dakikasında sakatlanan Florin Andone'nin de sezonu kapattığı açıklandı. 

Karşılaşmanın 70.dakikasında rakip takım kalecisi Tarık'ın topa hamlesi sırasında dizine sert bir darbe alan Rumen forvetin yapılan ilk muayenesinde sağ dizinde çapraz bağlarında yırtık olduğu tespit edildi. Bu sezon aynı sakatlığı Gaziantep deplasmanında yaşayan ve çok uzun bir süre takımdan ayrı kalan Andone'nin en az 3-4 ay takımdan uzak kalması bekleniyor. Andone'nin detaylı tetkikleri İstanbul'da gerçekleştirileceği ve ameliyat mı yoksa ameliyatsız tedavi süreci mi işleyeceğine dair karar alınacak. 

Bu sezon başında Brighton'dan kiralanan Florin Andone, sarı-kırmızılı forma altında tüm kulvarlarda 15 maçta 721 dakika süre aldı ve 3 gol kaydetti.

Galatasaray haberleri için tıklayın! 
Futboldaki son gelişmeler için tıklayın!  

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.