Galatasaray, Maurice Torres'i transfer etti!

Maurice Torres
Koronavirüs salgını nedeniyle Efeler Ligi'nde sezonun tescil edilmesinin ardından yeni sezon için transfer çalışmalarına başlayan Galatasaray, pasör çaprazını güçlendirdi. Galatasaray, Porto Rikolu yıldız Maurice Torres'i kadrosuna kattı. 

Nedim Özbey yönetiminde taraftarlarının taktirini toplayan bir performans sergileyen Galatasaray HDI Sigorta'da önümüzdeki sezonun transfer çalışmaları sürüyor. Daha önce Murat Yenipazar ve Batuhan Avcı’yı renklerine bağlayan Cimbom, pasör çaprazını da güçlendirdi. Galatasaray, Porto Riko Milli Takımı oyuncusu Maurice Torres'i kadrosuna kattı. Voleybolplus sayfasının duyurduğu transferi Galatasaray Voleybol Şubesi Yöneticisi Okan Böke de teyit etti. 

Maurice Torres Kimdir?
1991 doğumlu Maurice Torres, Porto Riko milli takımının önemli oyuncularından biri. Geçtiğimiz sezon Japonya’nın Osaka takımında forma giyen Torres 2020 NORCECA Olimpiyat Elemeleri’nin en iyi pasör çaprazı seçilirken; NORCECA Şampiyonası’nın da en skorer oyuncusu olmuştu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.