Galatasaray ve Fenerbahçe, Mandzukic için karşı karşıya...

Mario Mandzukic
Galatasaray gelecek sezonun transfer çalışmalarına başlarken Mario Mandzukic gündemden düşmüyor. Katar ekibi Al-Duhail'den ayrılmak isteyen Hırvat golcünün kariyerine Türkiye'de devam edebileceği iddia edilirken Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Mandzukic'i istediği ifade edildi. 

İtalyan basınından Calciomercato'nun haberine göre Juventus'ta 4,5 yıl forma giydikten sonra  Al-Duhail'ye imza atan Mario Mandzukic, Katar ekibinden ayrılmaya hazırlanıyor. Yıldız oyuncunun Avrupa'ya döneceği ifade edilirken kariyerine İtalya ya da Türkiye'de devam edebileceği konuşuluyor. 

Yeni sezon için transfer çalışmalarına başlayan Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Mario Mandzukic ile ilgilendiği iddia edildi. Hırvat golcünün İtalya'ya dönmesinin daha yüksek bir ihtimal olduğu da ifade edildi. Türkiye'de Fenerbahçe ve Galatasaray'da daha fazla forma şansı bulacağı belirtilen Mandzukic'in buna rağmen İtalya'ya dönmeye daha sıcak baktığı aktarıldı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.