Galatasaray’da sistemin sigortası Mario Lemina

Süper Lig'de Çaykur Rizespor'a konuk olacak Galatasaray'da Fatih Terim, Marcao'nun yokluğunda Ryan Donk'un yanında Ahmet Çalık'a görev verecekken Mario Lemina'yla da özel görüştü. İmparator'un Lemina'ya da özel görevler vereceği ifade edildi.

Türkiye gazetesinin haberine göre; Çaykur Rizespor maçının provasının yapıldığı son taktik idmanda Fatih Terim, Donk’un yanında daha tecrübeli olan Ahmet Çalık’ı oynattı. Sistemsel olarak ligin son 10 maçında yakaladığı namağlup serisini bozmak istemeyen Terim, defansa destek olması için Mario Lemina’ya özel görevler verdi.

Gabonlu oyuncudan sık sık defansa katkı vermesini isteyen tecrübeli teknik adam, top rakipteyken savunma hattını üçleyecek. Lemina ayrıca geriden oyun kuracak. Kanat hücumları ile de Radamel Falcao bol bol beslenmeye çalışacak.

Süper Lig'in yeniden başlaması, yabancı sınırı ve Çaykur Rizespor - Galatasaray maçıyla ilgili  yorumlar, analizler için: 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.