Hasan Kartal: Oğulcan Çağlayan, Galatasaray ile görüşüyor.

Oğulcan Çağlayan
Spor Toto Süper Lig'de üst üste üçüncü şampiyonluğunu kazanmaya odaklanan Galatasaray bir yandan da gelecek sezonun hazırlıklarını yapıyor. Cimbom'da transfer gündemindeki isimlerden olan Oğulcan Çağlayan konusunda kulübü Çaykur Rizespor'dan açıklama geldi ve tecrübeli oyuncunun sarı-kırmızılı formaya giymeye yakın olduğu ifade edildi. 

Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Hasan Kartal, Haber Global'e önemli açıklamalarda bulundu. Kartal, Galatasaray'ın gündeminde yer alan Oğulcan Çağlayan için, "Bildiğim kadarıyla Oğulcan Çağlayan'ın sözleşmesi bitiyor, ayrılıyor. Görüşmeleri Galatasaray ağırlıklı." sözlerini söyledi ve tecrübeli oyuncunun sarı-kırmızılı formayı giymeye yakın olduğunu resmen açıklamış oldu. 

Çaykur Rizespor forması altında bu sezon 22 resmi maçta forma giyen Oğulcan, bu karşılaşmalarda 4 gol - 2 asistlik performans sergilemişti. 24 yaşındaki Oğulcan daha önce 2013 yılında Galatasaray altyapısında antrenmanlara başlamış ve Bursaspor ile yaşanılan problemler nedeniyle lisansı çıkartılamamıştı. Yetenekli oyuncu, o dönem teknik direktör Fatih Terim'in görevden ayrılmasının ardından Gaziantepspor ile sözleşme imzalamıştı.


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.