Kobe Bryant, Galatasaray tribününde yer aldı..

Kobe Bryant, Galatasaray
Süper Lig'de Gaziantep Futbol Kulübü'yle karşılaşacak olan Galatasaray'da karşılaşma öncesi Ali Sami Yen'de son hazırlıklar yapılırken NBA'in efsane ismi Kobe Bryant unutulmadı. Black Mamba'nın fotoğrafı tribündeki yerini aldı. 

Koronavirüs nedeniyle Süper Lig'de karşılaşmalar seyircisiz şekilde oynanırken Galatasaray, karton taraftar uygulaması başlatarak tribüne taraftarların kartondan fotoğraflarını koymuştu. Cimbom'da Gaziantep FK maçı öncesinde Ali Sami Yen'de son hazırlıklar yapılırken Kobe Bryant da unutulmadı. Bu sene Ocak ayında 40 yaşında hayata veda eden Los Angeles Lakers'in ve NBA'in efsane ismi Kobe Bryant'ın fotoğrafı da Ali Sami Yen'de yer aldı. 

Kobe Bryant, Eylül 2011’de Galatasaray’ın futbol takımının antrenmanını ziyaret etmiş ve sarı-kırmızılı formayı üstüne geçirerek "Artık Galatasaray taraftarıyım" demişti.  

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.