Lemina bir yıl daha kiralanabilir!

Galatasaray'ın sezon başında kiralık olarak kadrosuna kattığı ve gelecek sezonda da takımda kalması istenilen Mario Lemina için flaş bir gelişme yaşandı. Teknik direktör Fatih Terim'in kadrosunda görmek istediği Gabonlu oyuncunun kiralık sözleşmesinin bir yıl daha uzatılması gündemde yer alırken, bonservisine sahip olan Southampton'dan da sevindirici bir haber geldi.

İngiliz basınında çıkan haberlere göre; Galatasaray'ın sezon başında Southampton'dan kiraladığı Mario Lemina bir sezon daha takımda kalabilir.. Teknik direktör Ralph Hasenhüttl'ün sözleşmesini dört yıllığına uzatan İngiliz ekibinde gelecek sezonun planlaması da başladı. Avusturyalı menajerin bu sezon kadrosunda düşünmediği Gabonlu oyuncunun gelecek sezonda da takımda olması beklenmezken, 16 milyon Euro satın alma opsiyonu bulunan Lemina'nın koronavirüs salgını göz önüne alınarak ya daha düşük bir rakama satılması ya da bir sezon daha Galatasaray'da kiralık olarak forma giymesi bekleniyor. Lemina'nın da her fırsatta takımda kalmak istediğini belirtmesi ve menajerine de bu yönde talimat vermesi bir yıl daha kiralama operasyonu için yönetimin elini güçlendiren faktörler arasında yer alıyor.

Bu sezon zaman zaman sakatlığı sebebiyle takımdan uzak kalmasına rağmen Mario Lemina forma giydiği 25 maçta görev yaptı. Gabonlu oyuncu saha içindeki performansıyla hem teknik heyet hem de taraftarın gönlünde taht kurmayı başardı.

Galatasaray haberleri için tıklayın! 
Futboldaki son gelişmeler için tıklayın!  

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.