Mariano, Galatasaray'da kalıyor...

mariano
Galatasaray'da Mariano'nun sözleşmesinin sezon sonunda bitecek olması nedeniyle sağ bek için girişimlerini sürdüren Galatasaray'da bonservisi olmayan Omar Elabdellaoui gündeme gelmişti. Sarı-kırmızılılar tecrübeli oyuncu ile görüşmelerini sürdürürken Elabdellaoui'nin talepleri sonrasında yönetim geri adım attı ve Mariano ile yola devam etmeyi düşünmeye başladı.

Hürriyet gazetesinin haberine göre; Sezon bitimi sağ beke takviye planlayan Galatasaray’da hem Mariano’nun performansı hem de yaşanan gelişmeler sürpriz bir seçeneğin gündeme alınmasına neden oldu Şener ve Linnes’in ilk 11 düzeyinde performans sergileyememesi ve Mariano’nun da kontratı sona ereceği için transfer öncelikleri arasında 1 numaraya bu mevkii yazılmıştı. Hürriyet'in haberine göre; Ve kulüp sağ bek için aylar önce görüşmelere başlarken listenin başındaki isim ise Olympiakos ile sözleşmesi bitecek olan Omar Elabdellaoui‘ydi.

Gelmeye sıcak bakan ve görüşmelerde mesafe kat edilen Norveçli futbolcunun istediği ücret ve talepleri ise görüntüyü olumsuza çevirdi. Bonservisi olmadığı için cazip gözüken 28 yaşındaki futbolcunun 1.5 milyon euro imza parası ve istediği yıllık ücret ile Galatasaray’ın teklifi arasında da farkın olması bu seçeneğin rafa kalkmasına neden oldu. Bu gelişmelerin ardından sarı kırmızılıların yeni sağ bekinin kim olacağı merak edilirken sürpriz bir seçenek gündeme alındı ve Mariano ile 1 yıllık sözleşme imzalanması opsiyonlar arasına alındı.

Bu sezon sezon özellikle ligin 2. yarısındaki performansı ile Fatih Terim’in beğendiği 34 yaşındaki sağ bekin bir sezon daha kalması gündeme geldi. Galatasaray Yönetimi ülkesine dönme hazırlığı yapan Mariano’nun acele etmemesini menajerine iletti. Eğer Brezilyalı oyuncu için Fatih Terim de sezon sonunda “1 yıl daha kalsın” kararı verir ve Mariano da ücretinde ciddi bir indirimi kabul ederse kontratı 1 yıl daha uzatılacak. Ancak yıllık 2.3 milyon euro alan Sambacı’nın kalabilmesi için ücretinde yarı yarıya indimi kabul etmesi gerekiyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.